Privatlivspolitik


Frotrolighedspolitik

Når du bestiller tid til din hund/kat, giver du os dine personlige oplysninger. Du kan altid få oplyst, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi gør det og hvad vi bruger det til.

 

Hvad er personlige data?

Personlige data er informationstyper, der kan være knyttet til en person, f.eks. Dit navn, bopæl, telefonnummer, e-mailadresse og din hund/kats navn

 

Hvilke regler gælder for behandling af personoplysninger?

Salon Beethoven er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, der er indsamlet i forbindelse med bestilling af tid. Personoplysninger behandles af Salon Beethoven i overensstemmelse med den danske lov om beskyttelse af personlige oplysninger.

 

Hvilke oplysninger indsamler vi om dig?

 

Du afgiver dine oplysninger når du:

Bestiller en tid til din hund/kat, enten via telefon eller personligt.

(Navn, adresse, postnummer, by, e-mailadresse, telefonnummer og din hund / kats navn)

 

Til hvilke formål anvendes dataene?

Oplysninger vi indsamler bruges som kartotek, dokumentation til Told og Skat, samt udsendelse af aftale kvittering og reminder via e-mail eller SMS.
Telefonnummer brugs hvis det er nødvendigt at kontakte dig når vi har din hund/ kat i salonen. Eller hvis vi er nødt til at ændre din tid i salonen.

 

Bliver dine data delte med andre?

Nej, dine data bliver kun brugt af Salon Beethoven.

 

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

 

Sletning af personoplysninger

Vi har selvfølgelig en sletteprocedure. Du kan til enhver tid kontrollere, hvilken information vi har om dig. Du kan også anmode om, at vi sletter dine oplysninger. Ring blot til os (+45 30 91 61 32) eller send os en mail på inge@salon-beethoven.dk

Personlige data gemmes som regel i 6 år fra, den dag dine data sidst er blevet opdateret (det vil sige sidste gang din hund / kat har været til behandling i salonen). Dette af hensyn til Told og Skat.